søndag 19. juni 2011

I turn around backwards and off slides my faceJeg har vært sinnsykt dårlig på å oppdatere i det siste, og derfor skal jeg prøve å oppsummere den siste tiden.

En dag dro jeg av så mye negl at det begynte å svi og blø og gjøre skikkelig vondt. Jeg lagde et plaster av tørkepapir og teip, og dagen etterpå lot jeg meg fascinere av hvor sviskete fingeren min hadde blitt i løpet av natten.


Jeg har også jobbet med røykstemmen min.


Og drukket øl.


Og sett på verdens lengste tv-program.Jeg har også glemt igjen en av favorittplatene mine i stekende sol. Anbefales ikke.


Også var jeg jo selvsagt på Norwegian Wood. Der så jeg Patti Smith, deLillos og Eagles. Eric Clapton fikk jeg ikke sett, fordi jeg dro på Litteraturhuset i stedet.


Der fikk jeg ha nærkontakt med et av mine aller største idoler. Tror aldri jeg har vært så nervøs i hele mitt liv som det jeg var da jeg sa "thank you" med den skjelvende stemmen min etter hun signerte boka mi.I dag manner jeg meg opp til morgendagen mens spyttkjertelen min begynner å gjøre vondt igjen. Yeeee. Også er det Roskilde snart, da. Kanskje begynne å lage pakkeliste snart, ettersom jeg reiser på fredag.

Gjør det om en dag eller to, kanskje på torsdag.

(in english)

2 kommentarer:

Ida Dysania sa...

RE: Var der bare på Lørdag. Hadde kjmpelyst til å gå på Patti, though!

Haha, skal prøve. Er en perfeksjonist. Blir aldri fornøyd med noe jeg gjør.

Jeg er litt sånn jelly på den boka di btw....

Anonym sa...

jeg kom meg ...aldri dit

...and now i want something to happen, something smooth, something cool, girl, in a hotel lounge or just sober-up land.


...IT ISN'T EASY, but im on it.