søndag 25. september 2011

Nothing else matters.Jeg har vært 21år i en uke allerede, og jeg har til og med fått gaver. Denne telefonen er egentlig noe søppel som ble dumpet hos meg, men det er da som man sier; en manns søppel er en annen manns skatt? Bare les kvinne/ung voksen/eldre ungdom i stedet for mann.


Kristin var veldig søt og lagde både strawberry daiquiri-cupcakes og et stk. kunst,


og Karoline skaffet et stk. filmkunstskatt. Jeg kribler i øyeeplene etter å få satt den i spilleren, men jeg har ikke turt å se den riktig enda. Må vente til det rette øyeblikket. Apropos Lyncher'n, ettersom jeg nylig ble ferdig med å se SATC for n'te gang, skal jeg starte opp igjen med Twin Peaks. Herre jemini, for en serie. Herre jemini, for en mann.


Sist, men ikke minst, av Haris fikk jeg gull på flaske! Jeg skal prøve å spare den til en spesiell anledning, kanskje til helga.


Også må jeg jo ikke glemme at jeg endelig skal få byttet ut den inkompetente ipoden min med en ny og fungerende en til uka. Gud, det blir deilig! Det er forøvrig også veldig deilig å høre på Thomas Dybdahl. Etter en hard omgang med Mario Kart og litt for mange styrepils i går kveld, føles det godt å kunne kurere den dundrende hodepinen med stemmen til en av Norges vakreste menn. Forsøke, i det minste.


Ugh.