onsdag 12. oktober 2011

Much too dumb for school and much too lazy for a jobOkei, de siste 48 timene har vært ganske passe innholdsrike. I går var jeg og storesøster i Spektrum for å se den fantastiske Anthony Hegarty da han skulle spille med KORK, og det ble akkurat som jeg trodde det skulle bli, bare enda bedre. Jeg føler meg ufattelig heldig som fikk med meg både konserten som fant sted på Operataket for 2 år siden sammen med Thea, og nå dette kunststykket. Vel, nå må det sies at jeg var idiot nok til å ikke dobbeltsjekke når konserten startet, så det kostet oss desverre begynnelsen. Jajaaaaaa, sånt skjer.

Anywhooo, i kveld tok pappa meg med på en ny vernissage. Jeg tror jeg uten problemer kan bli vant til dette, med unntak av at jeg aldrialdri vet hva jeg skal si eller gjøre når jeg plutselig står ansikt til ansikt med kunstnere. I dag vil jeg i det minste påstå at jeg grasiøst unngikk å stirre på Juni fra Hotel Cæsar og istedet sippet fra vinglasset mitt mens jeg oste av intelligens. Eller ikke.

Apropos ingenting, sånn her har jeg i hvert fall sett ut i dag:

3 kommentarer:

Phally sa...

du har så fet stil. elsker både stilen din og cardiganen.

Floka sa...

Takktakktakktakk, du er ikke så ille selv heller.

Anonym sa...

Jeg er også ekstremt glad for å ha fått med meg begge de konsertene. Hvis alt annet går til helvete, kan jeg leve på det, liksom.