søndag 28. mars 2010

Jaja.

På fredag kveld kom jeg tilbake til Nesodden. Sekken var proppfull av snowboardutstyr og skittentøy, så jeg fikk bare plass til (og gadd bare å ta med) én t-skjorte og én bukse. Det merker jeg at jeg angrer litt på i etterkant. Angrer også litt på at jeg ikke tok med pc-en min, føler meg litt fortapt uten.

For øyeblikket sitter jeg på mammas bærbare og drikker hjemmepresset appelsinjuice. Ganske nam helt til tennene mine blir ødelagt av syra og jeg ikke klarer å spise annet enn suppe på noen dager. Fuck det, da. I påsken skal man jo dytte i seg så mye appelsiner at fingrene lukter appelsin helt til julaften. Tenker jeg i hvert fall.

Men for å prate om noe annet enn frukt, i går tok jeg en tur inn på møllers litt på måfå, men fikk heldigvis Marianne til å komme rett etter meg. Uansett! Da jeg gikk av båten, møtte jeg Thea og Daniel! Har ikke sett dem siden i høst en gang tror jeg, og det var så moro! Fikk til og med overtalt dem til å bli med ut en tur, selv om de skyr Møllers som pesten.

Var litt trøtt, da, så dro hjem litt tidlig (i hvert fall i forhold til mamma og pappa som også var på byen i går og ble ute til halv 3). Da Marianne og jeg gikk opp fra bussen, var det en liten pus som fulgte etter oss og ble med helt opp til meg.


Den klarte til og med å snike seg inn i huset. Berta stoppa rett foran speilet så klart.

Den ble ikke så glad da jeg måtte kaste den ut, og prøvde å komme seg inn terrassedøra i stedet.

Da det ikke gikk, ble'n sur og gjeipa til meg. Barnslig azz.


Forresten. Skal på hytta på onsdag, men har ingen å stå på snowboard med hvis ikke storesøster blir med. Pappa sier han tar med brettet sitt, men vettuhva. Da kjører jeg heller solo - eller med DEG!

1 kommentar:

Marianne sa...

Haha!! Fulgte katten faktisk inn etter deg! Jaja, søt var den nå!
God tur på hytta, vi får prøve å overleve på hver vår kant :P