lørdag 17. april 2010


Æsj, jeg har en klump i magen. Det er så mange fæle katastrofer som skjer for tiden. Jordskjelv som tar livet av ca halve jordas befolkning (ok, bare nesten) og det hersens vulkanutbruddet. Magen min tar trippel backflip bare med tanken på at Katla kan følge etter. Forskere sier jo at den gjør det hver gang Eyjafjallajökull (hvem faen husker det navnet utenat) har utbrudd. Jeg skal faen ikke har noe uinvitert aske i lungene! Og jeg skal faen meg ikke ha noe av en ny istid heller, for den del! Istiden kan vente til jeg er tredve, da skal jeg jo dø uansett. Ehehehe.he.

Men det jeg egentlig skulle si. Flytrafikken har jo stoppet opp nå, noe som gjør at skoleturen vår ble synonymt med stress. Etter tre klassemøter, ble det avgjort at vi skal reise med buss i morgen klokka 6 og kjøre til Sverige, for så å ta ferge, og kjøre buss igjen på andre siden. Ca samme opplegget som på polenturen, med andre ord. Akkurat dét gjør meg svært lite, i og med at jeg nekter å dø i flystyrt nå - skal se Patti Smith, for faen!

Gleder meg til å se Praha, altså. På onsdag skal vi videre til Krakòw, som jeg husker var en utrolig fin by. Turen blir nok fantastisk, men jeg gruer meg som et uvær til å pakke - noe jeg egentlig burde gjøre akkurat NÅ. Vet da faen hva jeg skal ta med meg. Kanskje noe litt varmere å ha på seg enn et skjerf? Og kanskje noe behagelig skotøy, så jeg ikke begynner å klage over såre føtter når vi er i Auschwitz. God plan.

Jaja, én episode til av Vampire Diaries først, så starter jeg å pakke. Takk Veronika!