torsdag 10. juni 2010

I hope tonight you will touch my hair and draw ghosts on my back


Jeg trodde jeg hadde fått et liv. Jeg tror jeg tok feil. Det eneste jeg gjør for tiden, er å jobbe på Torshov Sport, og stresse med å flytte til den nye leiligheten - som ligger rett over Torshov Sport. Misforstå meg rett, jeg gleder meg til å flytte, men alt virker så rart. Jeg savner så mange, men er på samme til lykkelig over å kunne møte igjen de jeg savnet i året som gikk.

På søndagen som var, så jeg, Veronika, mamma og pappa utstillingen til Morten Krogvold. Han er så absolutt et idol for meg. Da han tok meg i hånda, så han meg så dypt inn i øynene og var så imøtekommende at jeg mistet pusten og Veronika måtte snakke for meg litt. Jeg tror vi skal se utstillingen igjen på søndagen som kommer, så kanskje jeg klarer å snakke selv den gangen.

Men nok om det. Nå skal jeg legge meg sånn at jeg blir uthvilt til å ta med meg Dixie på jobb. Torshov Sport fyller 75år, så jeg skal blåse opp heliumballonger i morgen siden de jeg blåste opp på mandag bare ble teite og slappe over natta. Jeg tok med meg to stk. hjem og gav den ene til Tara. Den andre fikk Dixie, og jeg tror hun aldri har vært så glad før.
3 kommentarer:

saskia sa...

that dog is both cute and terrifying, haha. i need to figure out how to use google translate so i can actually read your blog and not just look at the nice photos :P

hoydepunkt sa...

aaah, Dixie :D hun er søt! lykke til med flytting og alt. verden er rar for tiden - tror den bare er litt sånn.
men hallo, er det Raga på Norwegian Wood i morgen? å, det hadde vært perfekt..! men jeg har eksamen å kose meg med, så jeg får vel sitte hjemme og høre for meg selv.

Marianne sa...

Savner både deg og Dixie:)
Blir moro å se det nye stedet ditt snart!