lørdag 19. februar 2011

Om å være lat en lørdagsformiddag etter å ha blitt overtalt til å være med på By:larm en fredagskveld, selv om man egentlig bare ville sove vekk dagen

Dro på By:larm i går jeg. (Etter å ha gått i pysjen fram til klokka 6 og bare ligget i koma hele dagen, for så å få en lang lekture av en klok mann med Thor som fornavn, og dermed bli med ut på livet likevel. Men akkurat det trenger egentlig ingen å vite.)

Vi fikk oss fine plastbånd og så Ólöf Arnalds i Kulturkirken, vi. Så gikk vi mot Mono for å se Lama.

DER ble jeg skuffa. For det første, jeg skal aldri tilbake til Mono. For det andre, jeg skal aldri kjøpe det nye albumet til Lama. Det første albumet derimot (Guidebook To Lamaland), kan jeg mer enn gjerne kjøpe. På det albumet er Lama fantastisk! Men for all del, det er bare min mening.

Etter dette så vi Margaret Berger, men hun kunne overhode ikke måle seg med Mammút da de spilte på Gamla! Det var dagens desidert største høydepunkt, selv ikke utsikten fra Stratos kunne måle seg, og den er helvetes fin.

Bortsett fra det hadde jeg gledet meg enormt til å se 120 days etter å ha blitt stormende forelsket i dem på Roskilde 2007. De var bedre på Roskilde. Punktum. Får se om det bedrer seg på Øya i sommer.

Kvelden ble avsluttet på Sentrum Scene der Ulver hadde et vanvittig sceneshow med nakne damer, stupemenn, bølger, holocaust og skadede dyr. Helt sykt.

Med tanke på at jeg i stedet for å oppleve alt dette kunne tilbragt hele fredagskvelden i pysjen foran en eller annen dårlig film på tv, er jeg ganske takknemlig for at Thor ikke ga meg opp før jeg sto der med båndet rundt håndleddet, her illustrert med gårsdagens sminke og svett pannelugg:Nå har jeg lyst på pizzaaaahh.

2 kommentarer:

hoydepunkt sa...

det høres bra ut med fredagen, unntatt delen med holocaust og skadede dyr, litt i meste laget for undertegnede. lat lørdag er in, de går med det på Oslo fashion week (nesten true story). og jeg har gått i pysj siden forrige søndag, unntatt i går for da måtte jeg vaske alle sammen og ha på kjole littegrann. og dette ble en unødvendig lang kommentar og jeg beklager litt.

Floka sa...

Ingenting å unnskylde for, det er da bare hyggelig! Og jeg vil nå si at det absolutt er lov å gå kledd kun i pysj når man er syk. Og jeg må innrømme at jeg synes det er utrolig deilig å pynte seg litt når man bare har gått i pysj og latmannsklær i en og en halv evighet.

Håper du blir frisk snart!