torsdag 26. mai 2011

New shoes

Jeg er så sykt jente. Plutselig merket jeg at skobasillen hoppet opp og beit meg i stumpen. MÅ.HA.NYE.SKO.NÅ.

Så da fant jeg meg nye sko.


Imens jeg venter på at de skal postlegges, kan jeg understreke at jeg så godt som aldri kjøper meg sko, altså, og når jeg først kjøper meg sko, så liker jeg å variere litt også:Neste innkjøp tror jeg forresten skal være disse:

4 kommentarer:

Karen sa...

Awesome sko! Skikkelig, skikkelig fine. Hvor kjøper du dem?

Forresten! Jeg har skikkelige Mari-absinenser og har megalyst til å bytte ut eksamen med DEG. Det er dessverre ikke helt mulig, så man må visst få i både pose og sekk. Point is: har du tid til å henge en gang neste-neste uke? Sånn typ mandag 6. eller noe? (Ellers torsdag 9.?). Det hadde vært megabra.

Floka sa...

Takk, jeg håper de vil passe! De ble kjøpt herfra: http://www.muffys.com/modern_traditional.html

Og jeg er så enig, så enig! Det er kanskje lurt å prioritere eksamen, men jeg er megagira på å treffe deg igjen! Jeg tror ganske sikkert at jeg har tid på mandag etter kl. 4 (: Torsdagen er skal jeg ser Patti Smith på litteraturhuset + Norwegian Wood, så den dagen det litt vanskelig.

Kathleen sa...

Jeg kjøper heller aldri sko. Eller, jeg kjøpte nylig et par svarte converse fordi jeg måtte kaste mitt forrige par i fjor sommer fordi de stinket og var helt jævlige (hjalp ikke å vakse dem) etter å ha trasket i dem en hel sommer i et 35 graders varmt København.

Floka sa...

Det høres ut som Roskildeskoene mine, du vet det paret man aldri trenger å være redd for å ha med seg på skitten festival fordi de egentlig burde vært kassert for fem år siden.

Er jo gøy med nye sko, men det beste er jo alltids det gamle og inngåtte/utgåtte paret.