fredag 19. august 2011

I'm so tired of playing, playing with this bow and arrow

Portishead - Glory Box


De siste dagene har blogger jobbet imot meg. Derfor har jeg ikke fått mulighet til å fortelle at siste jobbdagen på Øya gikk som smurt, at det er uforsvarlig å gi meg så mange gratis ølbonger på nedriggsfest eller at jeg har startet på en ny bok.

Leksa jeg har lært er i det minste at jeg må ha med en wingman på neste fest - en person som ikke nødvendigvis skal hjelpe meg med å finne en partner, men få meg vekk fra pinlige samtaler med ukjente mennesker, i tillegg til å dra meg vekk fra dansegulvet når jeg begynner å skal verve nye dansepartnere. Da jeg våknet i går hadde jeg skrubbsår og blåmerker flere steder på kroppen, i tillegg til diverse navn lagret på telefonen. Jaja, fint med nye venner, da.

Bortsett fra det har jeg endelig fått lest V for Vendetta, som jeg har hatt stående i bokhylla i halvannet år.Jeg har også startet på den nye Bibelen, nemlig Heimdal, California.
Boka er full av fotnoter, blant annet i siste setning fra utsnittet ovenfor.Jeg anbefaler boka på det sterkeste allerede.

2 kommentarer:

Tiril sa...

Uh, hvor finner man den boka? Jeg er bokn00b.

Floka sa...

Tronsmo begge to!