tirsdag 13. desember 2011

Vinteren kommer, men jeg gleder meg til sommer.

Mørketiden har en tendens til å være litt hard mot meg, og jeg merker det særlig godt i år. Jeg har alltid vært glad i vinter og snø, men vinter og snø kommer i en annen form i Oslo enn på Nesodden. På Nesodden var det vinterland, mens det i Oslo bare er grått og kaldt. Det lille håpet jeg holder fast i for tiden er at det snart er klart for brettkjøring. I år skal jeg bli flink, eller i hvert fall OKpluss.

Men selv om det blir deilig å surfe litt på snøen, gleder jeg meg aller mest til neste års Roskilde. Det er der jeg føler meg i live, og det er der jeg gleder meg til å leve. Jeg sier som Sunturns: I want summer for Christmas. Sunturns skal forresten ha konsert på Parkteateret kommende lørdag, med min egen søster som kordame! Dette blir intet annet en kongebra!

Her er et lite illustrasjonsbilde om ingenting:


Og apropos ingenting, her er en veldig kul sang av et veldig kult band:

1 kommentar:

Anonym sa...

jeg liker sommer. her i frankrike er det ikke vinter i det hele tatt, nesten. mer sånn høst. gleder meg faktisk til å komme hjem til grått og mørkt, for det blir ikke julefølelse med palmer med julelys i. just sayin'. og skulle vilt ønske jeg kunne vært der på konserten. heia søster!