mandag 4. juni 2012

Litt sånn btw II

Det har vært elendig aktivitet her inne de siste ukene. Det beklager jeg, og kommer derfor med mange tilfeldige nyheter som egentlig ikke har noe som helst med hverandre å gjøre.

Først og fremst har jeg helt forferdelig dårlig samvittighet overfor Nille. Ikke bare klager jeg på dem i virkeligheten, jeg klager også til leserne mine (vel, meg selv. Neida, glad i dere begge to) og får som resultat gavekort fra overnevnte som jeg ikke engang takket for! Så takk, Nille! Igjen. Jeg har nå noen nye skåler til suppa mi som jeg gjerne skulle fotografert. Men det gadd jeg ikke nå. Arrester meg. Nei, ikke gjør det.

La meg heller tipse om konserten med denne flotte mannen, som jeg selvfølgelig skal titte på fra første rad. Og la meg også tipse om en viss gudinne som har kommet med nytt album.

Jo, også fant jeg håret mitt på internettet! På en plass jeg ikke selv har lastet det opp!! !! !


Og om det ikke har vært lett å gjennomskue det, kan jeg jo avsløre at jeg er i et eksepsjonelt godt humør i dag. Det er ikke kun fordi det lukter rent og godt på det nyvaskede rommet mitt. Åhnei, jeg fikk nemlig tidenes gladnyhet i dag - min svigerbror har fått visum!


Åh, glede! Hurra for søster, hurra for bror!

2 kommentarer:

marire sa...

hurra til alle!

Floka sa...

Ja!! Og velkommen hjem!