tirsdag 2. oktober 2012

All about the personality crisis, you got it while it was hot. But now frustration and heartache is what you've gotFredag for halvannen uke siden var jeg på Raga Rockers med noen av mine favorittmennesker i hele verden; min storesøster, min kusine og hennes søster.

Naturlig nok møttes vi i søsters leilighet for å varme opp til kveldens fest. Da jeg ankom boligen ble jeg overrasket av noe min svigerbror hadde funnet i eskene fylt med barndom. Det var et minne fra den tiden jeg helst velger å glemme, nemlig tiden rundt min konfirmasjon.

Selv om jeg egentlig vil brenne takkekortet jeg gav til min søster etter konfirmasjonsfesten, føler jeg at jeg skylder mine nyere venner å vise fram min fortid. Bildene på facebook inneholder heldigvis kun fotografiske fotspor fra år 2007, med unntak av blant annet dette:


Derfor har jeg etter mye om og men bestemt meg for å offentliggjøre et bilde fra festen der jeg ble fortalt at jeg var blitt voksen.


Personlig venter jeg fremdeles på den dagen jeg innser at jeg har samlet opp nok voksenpoeng til å kunne kalle meg noe annet enn et forvokst barn.

Men nå har det seg sånn at den eksterne harddisken der jeg fant dette bildet inneholder sånn omtrent 40 andre bildemapper med øyesnadder fra samme tidsalder, så selvfølgelig har jeg laget en liten samling av de beste kodak-øyeblikkene. God fornøyelse!

-----

Året var 2006, og jeg hadde møtt min tids gullalder. Det vil si den perioden av mitt liv da jeg gjerne skulle hatt min vekt i gull.


Jeg må si jeg synes mer synd på hesten enn meg selv. Til tross for at jeg julen i forveien fikk meg et nytt snøbrett å legge elsk på, brukte jeg det åpenbart ikke nok. Det kan jo nevnes at jeg fremdeles spenner på meg det samme brettet når vinteren kommer.


Dersom det ikke har synliggjort seg riktig enda, har jeg i majoriteten av mine leveår hatt en god gammeldags identitetskrise. Men mer om det senere.

Her er et bilde fra en av lørdagslunsjene hos Mafiamor. Dette er meg og Mafiamor, også kjent som Mimma, også kjent som min farmor.


Og her er jeg på fjelltur i Steigen sammen med min mor. Det var denne høsten jeg innså at tredemølla ikke biter, og vervet meg på det lokale treningssenteret.


Resultatet av det ble at jeg hadde blitt gal da jeg startet på Nesodden videregående.


Så sto plutselig 2007 og hamret på døra, og jeg fikk jeg oppfylt juleønsket mitt om lov til å anskaffe dreads. Ja, jeg spurte mine foreldre om lov til alt. Alt.


Stor suksess


Som i alle år tidligere dro vi på familiebesøk i Steigen denne sommeren også, og gikk som alltid på fjelltur.


I tiden som fulgte startet klovnefasen min for fullt. Håret ble fikset, klærne fargerike, og kroppen ødelagt.


Fjelltur i Steigen, anno 2009.Vi har ikke vært tilbake i Steigen siden. Jeg savner å gå på fjelltur. Pappa, tur igjen snart?

Uansett, etter dette startet jeg på Elverum folkehøgskule, og resten er nyere historie.

-----

Dette utviklet seg plutselig til å bli en litt mer omfattende historie enn det jeg hadde tenkt i utgangspunktet. Plutselig blottgjorde jeg meg og gjorde det jeg egentlig bestemte meg for ikke å gjøre da jeg opprettet denne nettsiden. Jaja, gjort er gjort.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Morsomt å se gamle bilder av deg :) Du er nå deg selv lik hvertfall. Håper du får kommet deg på fjelltur igjen da, godt å komme seg ut i naturen og slippe hverdagsstresset.

<3

Phally. sa...

<3

Floka sa...

<3 <3

kk sa...

Jenta mi, det. Gull er gull. <3

ho greia frå skjåk sa...

har sagt det før men sier det igjen: du æ awesome! serrrriøst! e digga de!