onsdag 10. oktober 2012

I hope to God I'm talkin' metaphoricallyI det siste har jeg blitt litt opphengt i fortiden. Noen ganger er det litt vanskelig å bare oppholde seg her og nå, slik som vi lærte å gjøre da vi hadde timer med mindfullness. Og apropos mindfullness.


Men tilbake til saken. Mens jeg tittet igjennom gamle bildemapper, snublet jeg nemlig over min gamle header. Jeg merker enn viss trang til å hente den tilbake igjen, men et sted bør grensa gå.


Disse grensene angår desverre hunder også, til Dixies glede og min fortvilelse. Noen ganger lurer jeg på om Dixie egentlig er glad i meg med tanke på alt jeg har latt henne gå igjennom.


Men tilbake til det store cyberdypet. Da jeg søkte meg tilbake til fortiden fant jeg min gamle spådom for det som nå er blitt nåtid.


Det pinligste er at jeg ikke tok fullstendig feil.

3 kommentarer:

laipai sa...

Du hadde hvertfall store planer, ikke alle som har det. Ikke alle planer går som planlagt, mens andre ting går kanskje litt mer enn hva man planla..Du får prøve å vri deg litt mer inn på det du fortsatt ikke har fått satt i gang ;)

<3

Phally. sa...

ha ha ha, herregud å bra header.

Katrine sa...

Åh, jeg var faktisk, helt hundre prosent seriøst, på vei til å trykke meg tilbake til gamle blogginnlegg fra ca. 2006-2008 på myspace og livejournal og slikt da jeg trykket inn hit først. Nå vet jeg ikke om jeg tør, for jeg tror mine fremtidsplaner var langt mer ambisiøse enn slik jeg har blitt.
Forresten tror jeg alt du har skrevet her gjelder meg selv, og min hund, også.