mandag 17. juni 2013

so if i'm weary and worried and suddenly i go silent i'm trying to find the way to say i love youNår du ikke klarer å komme deg ut av senga en mandag morgen og tror det kommer av at du drakk for mye i helga, men plutselig innser at du bare ikke har tatt medisinene dine på en halv uke.


Og når du blir i overkant glad av de håpløse cola-flaskene som florerer fordi du plutselig føler at alle er laget spesielt til deg selv.


Og når du har følt deg skikkelig hipp og kul og sprek og fønki på dansegulvet en torsdags-, fredags-, lørdagskveld, og våkner søndags formiddag med abstinenser fra alkohol og medisiner og søvn og et normalt liv på en og samme tid.


Og når du plutselig overtar en ny leilighet som står i ditt helt egne navn, kjøpt av pappas helt egne penger, og føler deg skikkelig bortskjemt og skikkelig voksen og skikkelig lite voksen og må pakke sammen livet ditt som i realiteten er alt for håpløst til å skulle hatt lov til å leve.


Og når du bare vil rømme fra ditt eget hode og resten av verden og strutser hodet ditt ned i bamsen som heter Fred i håp om å få litt fred, men i stedet bare føler deg som et barn som aldri klarer å bli voksent og som ikke klarer å være kjæreste med noen andre enn bamser og levende bamser, men plutselig ikke engang klarer å lufte kjæresten din og må låne henne vekk til naboen for at hun skal få muligheten til å løpe og tisse og bæsje andre steder enn inne i en leilighet.


Da er det helt ålreit å kunne si at føkk, jeg setter på litt Fuck.

2 kommentarer:

laipai sa...

Da får jeg legge igjen litt Løøøøv <3
Gratulerer med ny leilighet.

*klem*

marire sa...

grattis med leilighet, hipp hipp! :)