tirsdag 6. september 2011

'Scuse me, it's Yonki Time

Tom Verlaine - Yonki Time

Dagen idag har blitt brukt til å sove til kl.12:30, spise mat, drikke redbull OG være flink. Jeg er flink kanskje 2 ganger i halvåret, og jeg fant ut at idag var en fin dag å være flink på, ettersom jeg hadde problemer med å se gulvet gjennom alt skittet og alle klærne som har ligget på akkurat samme plass i et par måneder, typ på gulv og møbler.

Ettersom jeg nylig brukte 1000,- på nye bukser, rettere sagt to nye bukser som jeg kommer til å bruke religiøst til den dagen jeg dør fordi de er så fine, innså jeg at det var på tide å rydde litt å klesskapet. Å kaste/gi vekk klær er noe jeg alltid har unngått til enhver pris, men i dag innså jeg at minst 1/3 av skapet mitt inneholder klær jeg enten har brukt max 1 gang eller ikke i det hele tatt på minst 2 år. Resultatet ble to proppfulle bæreposer klær som en eller annen heldiggris kan plukke opp for en femtilapp hos UFF i framtiden.
Resten av de relativt urørte klærne mine skal få en ekstra sjanse i tilfelle jeg kan finne på å ville bruke dem ved en eller annen anledning senere, noe som høyst sannsynlig aldri kommer til å skje.

I TILLEGG til å ha gitt vekk store deler av garderoben min har jeg støvsuget HELE leiligheten OG ryddet/vasket på kjøkkenbenkene, der det luktet som om noen hadde lagt igjen et lik under forrige fest, som forøvrig fant sted i slutten av forrige måned.

Resten av uka skal jeg være enda mer flink og vaske hele leiligheten, i tillegg til å gjennoppta treningen sånn at jeg kanskje ser sånn her ut igjen til vinteren:


Eller ikke.

2 kommentarer:

TheMadMartyr sa...

I will gladly take some of your old clothing. :D If you can manage to spare some of it out until I next visit...
I cannot wait to see what this looks like. <3

Tiril sa...

Ahh, var der sjæl i sommer. Vi hadde Fretexboks over veien, så jeg måtte rydde litt til slutt. Men nå...nå har jeg nesten ikke klær her. Fryser litt. Endte opp med å kjøpe en genser av ull på Zara i dag. Det var ikke særlig økonomisk.