tirsdag 18. september 2012

22 x 365 = 8030

Da jeg våknet i dag, så jeg til min forskrekkelse dette:


Ettersom jeg i fjor gav meg selv det løftet at jeg aldri igjen skal fylle år, var det veldig overraskende å plutselig måtte innse at 18. september 1990 var den dagen jeg kom til verden. Ettersom det i dag er 22 år siden det skjedde, var det på en måte ingen vei utenom å det å godta at jeg faktisk er ett år eldre enn jeg var i fjor. Og 22 år eldre enn jeg var da jeg kom ut av mammas skattekiste.

Som jeg allerede har nevnt, protesterer jeg imot nettopp dette, så da i går leste i avisen at dagens dato var 17. september, ville jeg benytte sjansen til å feire min siste dag som 21-åring. Jeg kledde meg derfor opp for å kunne slippe å måtte bevise noe i dag.


Jeg har nemlig en mistanke om at dagens outfit vil gå mer i retning av dette:


Når det er sagt, håper jeg på å ikke følge den navnløses skjebne når det kommer til det vi sannsynligvis skal sysselsette oss med i kveld. Ifølge iPodens versjon av nødt eller sannhet måtte nemlig jeg og vårt bergenske besøk for noen dager siden blande sammen en drink til nevnte person. Resultatet ble en god mikstur bestående av en god spiseskje tran, sursøt saus og en skvett hvitvin.


Den besøkende, også kjent som Andreas, var litt heldigere og fikk i oppgave å spørre naboen om de hadde litt hjemmebrent til overs. Braksuksess.


Selv om jeg sa jeg ikke er helt for å bli 22, har det jo sine fordeler. Hva de er får tide vise, men for så lenge har man jo denne låta:

2 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerer så masse med dagen fine lille Mari. Håper virkelig dagen har vært smashing!

Du er fin <3

Ooooooh, og du, jeg reiser til Oslo i morgen, og blir til mandag, hadde vært veeeeldig koselig å truffet deg assa. Hvis du leser dette innen mandag, kan du ikke legge igjen et svar i bloggen min da?

J o h a n n e sa...

Gratulerer med dagen som var (for lenge siden)!

Men, o herre, du har et fantastisk utseende! stunning. og masse megahjerter på dreadsene dine!! jesus.

og hurra for et fantastisk bloggnavn. bart, jess, hurra.