onsdag 26. september 2012

Bartebasiller

Noen ganger liker jeg å sjekke statistikken min for å passe på at det faktisk er andre enn meg selv som trykker seg inn hit. Den dagen jeg så at jeg hadde 55 sidevisninger dagen i forveien, ble jeg så lykkelig at jeg nesten tisset litt i buksa. Så innså jeg at jeg fremdeles registrerer mine egne sidevisninger og sikkert selv sto for 50 av dem.

Det kan jo nevnes at den dagen var i dag, men det er ved siden av poenget. På disse oversiktene kan man undersøke hvilke nettsider som har hjulpet mennesker ut av (eller inn i) kjedsommeligheten, og ofte er dette forvillede google-søk.

Jeg vet at noen har som tradisjon å oppføre disse søkerordene, men jeg lover at dette blir et engangstilfelle. Hvis ikke hadde uansett alt bare gjentatt seg selv.

Det er usikkert hvorfor, men noen har rotet seg innom hit på leting etter naken tenåring. Utvilsomt et skuffende resultat. De som derimot må ha fått valuta for pengene er de som har vært på leting etter informasjon om kreft i ganen.

Nå begynner jeg å bli usikker på hvor dette innlegget tok en feil retning, jeg hadde nemlig bare tenkt å vise det bildet som fører flest mennesker inn hit via bildesøk. Akkurat hva de har søkt på, er jeg ikke helt sikker på, men det kan muligens være smøre inn rompa til Dixie med sårsalve.

Det ironiske med det hele var at jeg i dag hadde tenkt å klage fingrene i stykker på grunn av den betente spyttkjertelen min, for så å innse at jeg led av samme sykdom på bildet som altså bringer mennesker inn hit.


For å være litt mer dagsaktuell valgte jeg å følge opp med dette:


Ettersom gjennomsnittstemperaturen i leiligheten ligger på sånn ca femten grader under frysepunktet, fant jeg fram den varmeste genseren jeg har. Jeg velger i hvert fall å tro det, ettersom jeg aldri før har brukt den, og derfor ikke hatt mulighet til å slite vekk isolasjonen. Har hittil vært langt fra en katastrofe, til tross for at jeg blir nødt til å gå og reklamere for frikerlinja på folkehøyskolen.


Blant logoens 130 signaturer kan man i det minste finne min, så ser det i hvert fall ut som om jeg har venner.


Men apropos ingenting, her er en liten musikalsk gave:Usj, nå føler jeg at gavebasillen har tatt helt over. Det er sikkert den som har tatt bolig i halsen min også.

1 kommentar:

Anonym sa...

Gotta love søkeord...folk søker på så mye rart, gawd.
Håper du kommer deg i litt bedre stand snarest, kjipt å være sjuk assa.

Klemmer <3