torsdag 16. juni 2011

Den fremmede

Jeg tror de fleste rynker litt på nesa av frokostvanene mine, ettersom maten min ikke akkurat regnes som en kulinarisk opplevelse, men et av de kritiske elementene i ritualet rundt frokosten min er en god bok. Jeg leste nettopp ut The Tracey Fragments, og før den leste jeg Just Kids - en bok som minner meg om noe annet jeg skal fortelle om senere. Jeg har lenge vært glad i filmen The Tracey Fragments, men boka bak filmen var også forrykene bra, bare så det er sagt.

Det jeg vil fram til er at jeg, da jeg gikk mot bokhylla mi for å fiske fram en ny verden å dykke inn i, bestemte meg for å tøye grensene mine litt. Den siste tiden har jeg gått og talt dager, og nå som det begynner å nærme seg blir dagene litt og litt vondere. Akkurat hvorfor jeg valgte å tøye grensene mine akkurat i dag er ikke godt å vite, men det resulterte i at jeg valgte en av de bøkene mamma gav meg etter at vi hadde sittet og diskutert litteratur en gang.


På første side var jeg forberedt på at det kom til å svi, ettersom mamma alltid skrev navnet sitt i bøkene sine. Den siden hadde jeg mannet meg opp til, og den siden gikk bra.


Så bladde jeg om.Faen.

4 kommentarer:

Pingleborg sa...

:(

kan ikke ha vært lett å lese

(følger bloggen din selv om jeg er dårlig til å kommentere)

rasbanana sa...

denne leste jeg i fransk før jul. på fransk. god bok, men veldig vanskelig å lese på fransk;) Ma mère est morte aujourd'hui....

Charlotte sa...

Oj... jeg fikk helt vondt inni meg. Huff, håper det går bra.

Floka sa...

Huggelig at du stikker innom, Borg (:

Og jeg husker at du leste den, Hanne. Kudos for at du leste den på originalspråket. Tror jeg holder meg til den norske versjonen, hehe. Gleder meg til du kommer hjem!!