tirsdag 19. juli 2011

I'll tell you why we brought you here; to cure youI går så jeg ca slik ut:


Idag er jeg egentlig ganske lik, med unntak av den svette luggen.

Etter å ha levd oppå tusenvis av mennesker hver dag i ca tre uker, var det utrolig merkelig å plutselig sitte innestengt på et rom. Da jeg begynte å dunke hodet i veggen, kom heldigvis naboen min Johnny Cash og gav meg tillatelse til å komme på besøk til ham og en annen kar som påstår at han heter Haris. Haris ville ikke bli avbildet, men Johnny ville gjerne at jeg skulle fotografere skyggen hans.


Så fikk vi litt nye venner på chatroulette, men så sovnet jeg.
Etter en ny natt med feberfantasier, våknet jeg og innså at jeg hadde en tatovering. Så husket jeg plutselig at jeg tok den i fylla på Slottsfjell, men husker ikke om den er ekte eller ikke.


Den andre tingen jeg skaffet meg på Slottsfjell er morgenkåpa mi. Jeg tør påstå at det er den fineste morgenkåpa jeg har.


Nå er egentlig det eneste jeg vil gjøre å spise is. Har så lyst på is. Hjemmelaget is. Hjemmelaget cookie dough-is. Bare litt synd at jeg ikke har lyst til å lage den, og jeg har hørt at det er et ganske essensielt punkt som må med før man kan spise den. Butikken er forresten tom for nype T. Hvilke butikker går tom for nype T? Teit.

1 kommentar:

TheMadMartyr sa...

Haha!
<3
Festival drop out is hard. I hope tonight helped a bit. <3