lørdag 21. juli 2012

Get it in throw in your cheap shots, cheap shot babyHelga før Roskilde fant sted, hadde vi en liten sammenkomst i leiligheten. Kristin og hennes venninne hadde nylig kommet hjem fra en måneds skolegang med flairing og generell alkoholopplæring. Derfor var det desto hyggeligere å kunne invitere mennesker på besøk, så jeg og den navnløse slapp å drepe leveren vår på egenhånd.


Selv om mine fotograferingsferdigheter ikke er helt optimale (særlig etter en øl eller tre), blir Kristins bartenderskills bedre jo mer man (hun/vi) heller i kroppen.Nettopp det fenomenet er ganske enkelt å legge merke til, ettersom en kveld gjerne kan starte en én slags oppførsel,


etterfulgt av en annen.


Tiden mellom alkoholristing blir gjerne brukt til å hente energi til neste drinkrunde.


Type chatroulette. Alltid en vinner. Et spørsmål jeg alltid ender opp med er: hvor er alle jentene? Ja, det er veldig ålreit å se peniser, så blir innholdet av glasset en slurk mindre, men jenter - klamydiaen vår smitter ikke over internett. Har prøvd, det funker ikke, så drit i å avvise oss hele tiden for f***!


Okei, utbrudd overstått.

Dagen etter sammenkomsten var nok en million hjerneceller drept, så det føltes veldig riktig å invitere en barndomsvenninne på besøk. Hun heter egentlig Marianne, men ettersom hun har nesten det samme navnet som meg selv, er det litt greiere å bare kalle henne Barndomsvenninne.

Uansett, det eneste som virket som en god idé den dagen var å lage sangria.


Etter et par turer i Lisboa sammen har sangria blitt den eneste måten for oss å rehydrere kroppen på, samt å få i seg noe mat, type frukt. Akkurat den søndagen trengte vi ekstra mye av mirakeldrikken ettersom kroppen min ut som en rosin - derav ingen selvportretter.


Men hvem er det jeg prøver å lure. Jeg er ganske lettlurt (og lettskremt). Akkurat den dagen så jeg endelig likheten mellom meg og min bestemor.


Noe jeg egentlig er ganske stolt av, ettersom hun er et av de kuleste menneskene som noensinne har levd på kloden, men sånn her så jeg i hvert fall ut i dag:


Soooorryyy!! Skal gi meg snart, lover! Jeg lider av selvopptatthet, greit?!

Uansett. Beklager, jeg er litt full. Leveren min elsker meg, og den kommer i hvert fall til å elske meg i morgen da vi skal holde en fest som blir en cocktail av det førstnevnte, samt dette:


Livet er godt.

1 kommentar:

laipai sa...

Du er så fin lille jenta! Digger bildet av deg!!

<3