fredag 11. oktober 2013

I remember tomorrow, I forget yesterday. I want to move into your body and stayI sommer bodde jeg en liten periode hos far og hans fru. Der bodde jeg på gjesterommet hvor Fred holdt meg med selskap.


Hos pappa var det ikke så mye å finne på, men ettersom pappa er over gjennomsnittet glad i kullsyre, fikk jeg ofte muligheten til å leke med markedsstuntet til kolafabrikken. Jeg forsvant også en del inn i Skyrim, men det har jeg ingen dokumentasjon av.


Men så kom dagen da jeg omsider fikk flyttet inn i den nye leiligheten min. Det tok ikke lange tiden før ekteparet kom på besøk med en blomst jeg forlengst har tatt livet av.


Jeg kan jo nevne at jeg tidvis hjalp Ann med norskleksene sine de gangene jeg ble lei av å fastravele og bære tunge dragebein, og jeg mistenker at en av oppgavene hennes hang seg fast på blomsten jeg fikk.


Jeg fikk også lønn for leksehjelpen i form av mat for de neste ukene.


Det å flytte for seg selv var i og for seg veldig ålreit, med unntak av at jeg ikke lenger skulle bo sammen med de flotte vennene mine.


Det betydde også at det ble slutt på å treffe på Nikolas Cage i gangen.


Trodde jeg da. En ettermiddag da jeg var på vei til å låse meg inn i leiligheten, lå det en overraskelse til meg på dørmatta.


Jeg tenkte først "Takk for sist", før jeg bare


HEI!


Etter å ha hentet meg inn etter nestenslaget jeg fikk, innså jeg at Nikolas skjulte noe bak blikket.


Slurp.


Rune smakte forøvrig veldig godt, kjipt at han havnet i fengsel.Når det er sagt, har jeg lagt merke til at det florerer med gode muligheteter om jeg bestemmer meg for å skifte nettverk.Men det var ved siden av poenget - vi har fått ny regjering, dere!Sorry, Erna. Jeg spiser ikke kjøtt.

2 kommentarer:

k. sa...

hahaha så bra

Anonym sa...

Håper det går bra i den nye kåken.

<3